Лисень Владимир Степанович (Лісень Володимир Степанович)

Старший матрос Старший стрелок

ВМСУ 36-я отдельная бригада морской пехоты (в/ч А2802)

Военнослужащий


№ з/п: 101 Військове звання: старший матрос" Ідентифікаційний код (особистий помер)": 3227319373 Документ, що посвідчує: Паспорт ВК770654 Орзжонішзевсмзім РВ Маріупольського МУ ГУМВС України в Донецькій області 15.12.2010 Вид служби: За контрактом Посада: Старший стрілець відділення морської піхопі взводу морської піхопі роти морської ПІХОПІНайменування підрозділу (частини, установи): Військова часпша А1275 Дата народження: 11.05.1988 Місце народження: Донецька область м Маріуполь Коли та якимТЦК та СГІ (військовим комісаріатом) призваний на військову службу (ТЦК та СП (РВК) та область): 27.04.2017 Броварський ОМВК Київської області Вид втрат особового складу: Зниклий безвісті (ймовірно у полоні) Дата та номер наказу про встановлення статусу особі: віз 25.03.2022 року №76 Дата втрат особовго окладу: 25 березня 2022 року Обставини, що призвели до втрат особового складу: Під час оборони пункту постійної дислокації військової частиниМісце втрат особовго складу: м Маріуполь. Донецької області Ймовірне місце перебування (дата та місце поховання): Класифікація втрат (бойові/інші): БойоваЯкому ТЦК та СП і за яким номером надіслано повідомлення:

Произведен обмен 31.12.2022

Отношения

служит или работает в (2 записей)

Нашли родственника и хотите получить о нем информацию? — Оставьте заявку через наш бот @wartearsbot

Не нашли? — Оставьте заявку через наш бот @wartearsbot.

Любую дополнительную информацию по людям мы предоставляем только по заявке.

ВНИМАНИЕ!

Мы не являемся официальными представителями ни одной из сторон, МЫ ИЩЕМ ЛЮДЕЙ, используя публично размещенную информацию.

Бот – единственный способ связи с нами. Мы не располагаем своими колл-центрами, мы не звоним и не пишем с других аккаунтов.

Мы не предлагаем и не будем предлагать включить людей в списки обмена, тем более, сделать это за деньги. Если вам такое обещают – вы общаетесь с мошенниками, а не с нами.

Если Вы заметили неточную или устаревшую информацию - сообщите нам пожалуйста!